Kisifjúság

A kisifjúság – amely a 7-8-os bibliaköri csoportból jött létre - 2008 szeptembere óta igen aktív része kezdett lenni a gyülekezeti életnek.

Rendületlen csoportvezetőnk, Hajas Elemér, minden héten új és új programokkal rukkol elő. A két év alatt háromszor jártunk Kiskunhalason a bowling pályán, egyszer egy napot töltöttünk Budapesten (falmászással és jégkorcsolyázással), tavaly a Bükkben kempingeztünk, és az idén is szervezés alatt áll egy csoportkirándulás Erdélybe. Ezek mellet még számtalan programmal tarkította mindennapjainkat. Például jelenetben játszottunk, melyet nem csak Kiskőrösön, de Miskén is eljátszottunk. Miskén ezen kívül még kétszer jártunk versekkel, bizonyságtételekkel, és rengeteg zenei szolgálattal. A szeretetházban kétszer, míg Tabdin háromszor jártunk ilyen céllal. Nagyon jó volt már ilyen fiatalon látni, hogy milyen örömet tud okozni az embereknek, ha meglátogatjuk őket szolgálatokkal.

Két évvel ezelőtt tízen, idén tizenöten váltunk tagjaivá eme csoportnak. Saját énekes mappát készítettünk, illetve Bibliaköri termünk kidíszítésével is megpróbálkoztunk- kisebb nagyobb sikerrel. Idén tíz ember megy a ifjúságba, így a kisifjúság száma jelentősen lecsökken, de bízva az Úrban reméljük, hogy jövőre is ilyen nagy lendülettel végzik majd a megújult kisifjúság tagjai igen fontos szolgálataikat.