Ifjúság

Isten minden gyermekét szereti, de különösképpen az Ő KisFiát vagyis a Kiskőrösi Fiatalokat.

Ha nem ismersz minket, hát itt az ideje!

Ahogy a gyülekezet egyre nőtt és gyarapodott, a fiatalok száma is megemelkedett. Mivel mindannyiunknak van egy teljesen normális vágya, tudniillik, hogy jó társaságban töltse az időt, szórakozzon és nevethessen, méghozzá mindezt Isten jelenlétében, a fiatalok úgy döntöttek, társulnak, mert így könnyebb.

Egy horgászklubot a horgászat, egy társulatot a színjáték minket pedig Isten szeretete tart össze, Benne megtaláltuk a saját és egymás értékeit. Mint mindenhol, itt sincs két egyforma ember, de pont ezért különleges és izgalmas az egész. Egymást kiegészítjük és tudunk együtt dolgozni, játszani, énekelni, imádkozni, nevetni.

Ki lehet a tagja? Bárki, aki csak él és mozog. Az ifi aktív tagjainak száma úgy 20-25 fő, akik a 4 ifivezető (Zoli, Isti, Balázs, Dzseni és Anna) gyámolítása alatt gyűlnek össze minden szombat este hét órakor, de természetesen ez folyamatosan változik.

Minden októberben megfeszítve erőinket egy szuper ifjúsági konferenciát hozunk össze 23-a hétvégéjén, amit több száz magyar fiatal élvezhet Isten kegyelméből.

Persze egész évben vannak programjaink, a csócsótól kezdve a hegymászáson és síelésen át a nyári strandolásig. Mivel mi is sokfélék vagyunk, mindenki megtalálhatja a saját kedvére való szórakozást.

A legfontosabb pedig, hogy találkozhatsz azzal, aki alkotott, aki legjobban szeret és aki akkor a legboldogabb, ha a mosolyodat láthatja. Hogy ki ez?

Ha van kedved Őt és minket megismerni, csak érdeklődj Dávid „abbénál” vagy valamelyik ifivezetőnél!

Szeretettel várunk :)

„Az az én parancsolatom, hogy úgy szeressétek egymást, ahogyan én szerettelek titeket.”
(János 15:12)